Välkommen till IK Arvika Fotbolls egen sida hos Tvättmästarn

Här hittar du all information du behöver om IK Arvika Fotbolls försäljning av Tvättmästarn. 

Mer lättsålt än så blir det inte för dig! Produkterna är Svensktillverkade och 87% av det som lämnar Tvättmästarns lager är miljömärkt med Svanen. Dessutom är Toapapper, Hushållspapper & Tvättmedel produkter som ALLA människor använder varje dag, året om.

Svanenmärkning

Här nedan hittar du allt om era säljtävlingar där du kan vinna både Biobiljetter och presentkort på MAX, du får nyttiga tips på hur du på enklaste sätt säljer många paket och även tydliga tips om vilka du kan sälja till. Givetvis hittar du information om produkterna här också! cool

Vinn Biobiljetter & presentkort på MAX !

ALLA som säljer Tvättmästarn för Arvika Fotboll har möjlighet att vinna både Biobiljetter och presentkort på MAX.

De som säljer flest paket i respektive flick och pojklag i varje åldersgrupp får en Biobiljett som säljbonus. Här hoppas vi varje ledare peppar på och meddelar löpande hur mycket var och en har sålt! laughing

Dessutom LOTTAR vi ut mängder av presentkort på MAX bland ALLA som säljer minst 20 paket. 

Lycka till!

 

Hur går det till?

Vissa lag är redan nu klara med sina mål, Bra jobbat ni som är klara och ni som ännu inte är klara, kämpa på! Ja, och ryktet säger att en enskild spelare sålt hela 104 paket själv! smile

Ni som inte riktigt kommit igång, ett bra tips är att skicka ut länken till denna sida till släkt och vänner och be de stötta er fina fotbollsförening! smile Kolla med er ledare eller Maria Sveder i styrelsen när just ni har deadline, är lite olika på olika lag.

När varje enskild spelare är klar lämnar han/hon beställningslistan till ansvarig ledare i varje enskilt lag. Glöm inte skriva namn på er beställningslista! 

Leveransen är beroende på när beställningarna kommer in. Lag som blir klara innan midsommar får leverans vecka 26 & 27, övriga i Augusti.

”Lägsta målet” som styrelsen satt är 3500 sålda paket vilket ger 225.000kr till föreningen. Det ”högre målet” är satt till 5000 paket och skulle ge Arvika Fotboll ett välkommet tillskott på hela 325.000kr. smile

Fler tips om vilka du kan sälja till hittar du längre ner på sidan.

Produkterna

En stor skillnad du kommer att uppleva när du använder Tvättmästarns produkter, är att de räcker betydligt längre än andra. Fler tvättar per kilo och mycket mer papper på rullarna, med andra ord billigare i längden. Det är därför du och dina kunder betalar ett lite högre pris än i butik, men vid varje användningstillfälle blir priset lågt. 

Svanenmärkning

Produkterna är Svensktillverkade och håller högsta kvalite, dessutom är 87%  av det som säljs miljömärkt med Svanen! laughing

Givetvis finns det ett allergitvättmedel som är rekommenderat av Astma & Allergiförbundet.

MAXRULLEN vinner i längden!

Det unika med Tvättmästarns toapapper & hushållspapper är att det är riktigt, riktigt mycket papper på varje rulle. MAXRULLEN Hushåll har hela 80 meter/rulle och på lagkamraten MAXRULLEN Toa får ni hela 87 meter/rulle. Med andra ord säljer ni ett papper som räcker 4-5 gånger längre än rullarna man köper i butik. MAXRULLEN har självklart samma storlek som vanliga rullar, pappret är bara hårdare upplindat. Ett 2-lags papper gjort på 100% nyfiber för bästa styrka.

Priset per rulle och per förpackning ligger lite högre än i butik, men priset per meter blir mycket lägre, och det är ju det som är intressant. smile 

 

Tvättmästarn Maxrullen Toalett

”Sports Active är det första tvättmedlet som verkligen tar bort svettdoften från träningskläderna”

Christina Hallin, Rynninge IK

Sports Active Tvättgel

Det ultimata tvättmedlet för den idrottande familjen

Den unika Active Gel-formulan gör att svettlukt, bakterier och hudavlagringar försvinner på ett skonsamt och effektivt sätt. Sveriges lägsta dosering, 0,25dl/tvätt vilket gör att 4 liter räcker till ca 160 tvättar!

Självklart kan du använda Sports Active Tvättgel som ett vanligt flytande tvättmedel till all typ av tvätt mellan 30-90 grader.

Sports Active Tvättgel fungerar även utmärkt till handtvätt av utrustning som inte får tvättas i maskin, t.ex. benskydd och kläder med inbyggda skydd.Medlet är lätt parfymerat och helt utan blekmedel vilket skonar färgerna.

Givetvis är det fritt från både Fosfater och Zeoliter.

Tvättmästarns Sports Active Tvättgel

Tvättmästarns Storsäljare

Tvättmästarns Storsäljare är våra färdiga paket-kombinationer som gör det ännu enklare att sälja fler paket till samma kund. Rabatterat för dig som kund men full förtjänst för Arvika Fotboll!

Storsäljarna har vi döpt till Dubbeln, Trippeln, Fyrlingen & Femlingen, där Fyrlingen är Storsäljarnas verkliga storsäljare!

Fyrlingen innehåller valfritt pulvertvättmedel (kulör, vit eller allergi), disktabletter, toapapper och hushållspapper (Fyrlingen räknas alltså som 4 paket, Trippeln som 3 paket osv)

Läs mer om Storsäljarna och alla övriga produkter i produktkatalogen här bredvid!

59.000 kronor har det blivit till klasserna i Edane skola, snyggt Värmland!

”Vi har sålt Tvättmästarn i båda våra äldsta söners klasser. Vi är verkligen jättenöjda, väldigt lättsålda produkter som ALLA håller hög kvalité… ja vem behöver inte toapapper och tvättmedel?

Malin Koppfeldt

Förälder och kontaktperson, Edane skola, Arvika

Vem kan jag sälja till?

  • Egna familjen så klart – Ni både tvättar, diskar och använder toa och hushållspapper!
  • Mamma & Pappas jobb – Ger alltid bra resultat när föräldrarna hjälper till! laughing
  • Mormor/Morfar & Farmor/Farfar – Skönt för dom att slippa släpa tunga förbrukningsvaror från butiken.
  • Närmsta grannarna – Brukar ju alltid vara snälla att stödköpa, men denna gång köper de något de verkligen behöver! smile