Välkommen till Eslövs HF egen sida hos Tvättmästarn

TvättMästarn Logotyp

Här hittar du all information du behöver när Eslövs HF säljer  Tvättmästarn. 

Mer lättsålt än så blir det inte för dig! Produkterna är Svensktillverkade och 87% av det som lämnar Tvättmästarns lager är miljömärkt med Svanen. Dessutom är Toapapper, Hushållspapper & Tvättmedel produkter som ALLA människor använder varje dag, året om.

Svanenmärkning

Här nedan hittar du all information om produkterna, du får nyttiga tips på hur du på enklaste sätt säljer många paket och även tips om vilka du kan sälja till.  cool

Hur går det till?

Ni i Eslövs HF kommer endast sälja våra 4 mest populära produkter. Toapapper (paket 11), Hushållspapper (paket 10), vårt omåttligt populära Sporttvättmedel (paket 1) och dessutom vårt helt unika papper Våt & Stark (paket 9), pappret som inte går att blöta sönder i vatten. Läs mer om varje enskild produkt längre ner.

Ni har försäljningen igång tom 4/12-22. Senast då lägger varje medlem in sin beställning på beställningslistan. Du hittar den högst upp till höger på denna sida. (Bortse från texten som står där om Storsäljarna, den gäller INTE er då ni inte säljer hela sortimentet)

Inloggningsuppgifterna hittar ni på föreningens egen hemsida. När ni loggat in på beställningslistan fyller ni i ert namn och LAGTILLHÖRIGHET på raden ”Säljarens för & efternamn”, därefter lägger ni in det ni har sålt. Givetvis kan varje medlem lägga in flera beställningar löpande. (I och med att ni endast säljer paket 1, 9,10 & 11 så bortser från övriga spalter på beställningslistan)

Produkterna

En stor skillnad ni alla kommer att uppleva när ni använder Tvättmästarns produkter, är att de räcker betydligt längre än andra. Fler tvättar per kilo och mycket mer papper på rullarna, med andra ord billigare i längden.

Det är därför du och dina kunder betalar lite högre pris än i butik, men kostnaden vid varje användningstillfälle blir lågt. 

Svanenmärkning

Produkterna är Svensktillverkade och håller högsta kvalite, dessutom är 87%  av det som säljs miljömärkt med Svanen! laughing

MAXRULLEN vinner i längden!

Det unika med Tvättmästarns toapapper & hushållspapper är att det är riktigt, riktigt mycket papper på varje rulle. MAXRULLEN Hushåll har hela 80 meter/rulle och på lagkamraten MAXRULLEN Toa får ni hela 87 meter/rulle. Med andra ord säljer ni ett papper som räcker 4-5 gånger längre än rullarna man köper i butik. MAXRULLEN har självklart samma storlek som vanliga rullar, pappret är bara hårdare upplindat. Ett 2-lags papper gjort på 100% nyfiber för bästa styrka.

Priset per rulle och per förpackning ligger lite högre än i butik, men priset per meter blir mycket lägre, och det är ju det som är intressant. smile 

Maxrullen TOA säljs i 12-pack, 87m/rulle, PRIS 225 kr

Maxrullen HUSHÅLL säljs i 6-pack, 80m/rulle, PRIS 225 kr

 

Tvättmästarn Maxrullen Toalett

”Sports Active är det första tvättmedlet som verkligen tar bort svettdoften från träningskläderna”

Christina Hallin, Rynninge IK

Sports Active Tvättgel

Det ultimata tvättmedlet för den idrottande familjen

Den unika Active Gel-formulan gör att svettlukt, bakterier och hudavlagringar försvinner på ett skonsamt och effektivt sätt. Sveriges lägsta dosering, 0,25dl/tvätt vilket gör att 4 liter räcker till ca 160 tvättar!

Självklart kan du använda Sports Active Tvättgel som ett vanligt flytande tvättmedel till all typ av tvätt mellan 30-90 grader.

Givetvis är det fritt från både Fosfater och Zeoliter.

Sports Active säljs om 4×1 liter, PRIS 350 Kr

Tvättmästarns Sports Active Tvättgel

Våt & Stark

Tvättmästarns Våt & Stark är ett fantastiskt torkpapper som är så pass våtstarkt och slitstarkt att du kan blöta och vrida ur det utan att det går sönder. Du kan till och med tvätta det i tvättmaskinen! smile

Använd Våt & Stark som en endags-disktrasa och låt den ersätta den vanliga disktrasan som snabbt kan börja lukta och bli en bakteriehärd.

Våt & Stark är helt rep- och luddfritt vilket gör den perfekt till puts och polering. Använd den till fönster, speglar, rostfria ytor, skåpsluckor och även till all tänkbar bil- och båtvård.

Tillverkad av 100% nyfiber och hela 42 meter på rullen

Våt & Stark säljs i 3-pack, hela 42meter/rulle, PRIS 250 kr

Tvättmästarns Våt & Stark

Vem kan jag sälja till?

  • Egna familjen så klart – Ni både tvättar, diskar och använder toa och hushållspapper!
  • Mamma & Pappas jobb – Ger alltid bra resultat när föräldrarna hjälper till! laughing
  • Mormor/Morfar & Farmor/Farfar – Skönt för dom att slippa släpa tunga förbrukningsvaror från butiken.
  • Närmsta grannarna – Brukar ju alltid vara snälla att stödköpa, men denna gång köper de något de verkligen behöver! smile
  • Knacka dörr i ett bostadsområde – Ta med dig en kompis och gå ett par timmar i ett bostadsområde. Ring på hos alla, fråga om de vill stötta er i Eslövs HF genom att köpa Svensktillverkade & Svanenmärkta förbrukningsvaror, ja sånt de annars måste köpa på affären. Ni bär hem det till deras dörr i början av December, ALLA är vinnare! smile