Välkommen till  Remsle F08´s egen sida hos Tvättmästarn

Här hittar du all information du behöver för Remsle UIF´s påfyllnings-omgång av Tvättmästarn. 

Just nu har ni möjlighet att fylla på era egna och era kunders lager, MEN självklart ska ni även ta tillfället i akt att även sälja till nya kunder.  laughing

Mer lättsålt än så blir det inte för dig! Produkterna är Svensktillverkade och 87% av det som lämnar Tvättmästarns lager är miljömärkt med Svanen. Dessutom är Toapapper, Hushållspapper & Tvättmedel produkter som ALLA människor använder varje dag, året om.

Svanenmärkning

Här nedan hittar du allt om era säljtävlingar där du kan vinna både Biobiljetter och presentkort på MAX, du får nyttiga tips på hur du på enklaste sätt säljer många paket och även tydliga tips om vilka du kan sälja till. Givetvis hittar du information om produkterna här också! cool

Vinn Biobiljetter & presentkort på MAX !

ALLA som säljer Tvättmästarn för Remsle UIF har möjlighet att ta hem både Biobiljetter och presentkort på MAX.

ALLA som säljer 15 paket får en Biobiljett som säljbonus. laughing

Säljer du 22 paket så får du även ett presentkort på MAX!

Når du fina 30 paket så belönas du med ytterligare en Biobiljett!

Dessutom LOTTAR vi ut 2 Biobiljetter bland alla i laget som säljer minst 10 paket, ja det tar sällan längre än en kvart att sälja 10 paket, så det fixar ni ALLA, eller hur?! laughing

Lycka till!

 

Hur går det till?

Ni i Remsle UIF F08 har försäljningen igång tom 28/8-22. Senast då lägger varje spelare in sin beställning på ”Beställningslistan” som ni hittar uppe i högra hörnet här på sidan. Användarnamn och lösen får ni separat på tidsplanen i sälj-kiten.

Leveransen är planerad till början av September.

Laget tjänar 42kr per sålt paket, men säljer ni över 200paket så får ni hela 52kr/paket istället.

Snittet på alla som sålt Tvättmästarn senaste året ligger dryga 20 paket/deltagare, men vid påfyllnings-försäljningarna brukar det ligga lite lägre, 13-14 paket/deltagare.

20 paket = 45 minuters ”arbete från soffan” brukar ju stämma. Familjens egen förbrukning + att ni ber släkten och närmsta grannarna stötta er i Remsle UIF F08, det är betydligt lättare än vad man tror, ALLA använder ju Toapapper m.m. smile

Givetvis kan ni skicka runt länken till denna sida, här finns ju all information som behövs!

Fler tips om vilka du kan sälja till hittar du längre ner på sidan.

Produkterna

En stor skillnad ni alla kommer att uppleva när ni använder Tvättmästarns produkter, är att de räcker betydligt längre än andra. Fler tvättar per kilo och mycket mer papper på rullarna, med andra ord billigare i längden.

Det är därför du och dina kunder betalar lite högre pris än i butik, men kostnaden vid varje användningstillfälle blir låg. 

Svanenmärkning

Produkterna är Svensktillverkade och håller högsta kvalite, dessutom är 87%  av det som säljs miljömärkt med Svanen! laughing

Givetvis finns det ett allergitvättmedel som är rekommenderat av Astma & Allergiförbundet.

MAXRULLEN vinner i längden!

Det unika med Tvättmästarns toapapper & hushållspapper är att det är riktigt, riktigt mycket papper på varje rulle. MAXRULLEN Hushåll har hela 80 meter/rulle och på lagkamraten MAXRULLEN Toa får ni hela 87 meter/rulle. Med andra ord säljer ni ett papper som räcker 4-5 gånger längre än rullarna man köper i butik. MAXRULLEN har självklart samma storlek som vanliga rullar, pappret är bara hårdare upplindat. Ett 2-lags papper gjort på 100% nyfiber för bästa styrka.

Priset per rulle och per förpackning ligger lite högre än i butik, men priset per meter blir mycket lägre, och det är ju det som är intressant. smile 

 

Tvättmästarn Maxrullen Toalett

”Sports Active är det första tvättmedlet som verkligen tar bort svettdoften från träningskläderna”

Christina Hallin, Rynninge IK

Sports Active Tvättgel

Det ultimata tvättmedlet för den idrottande familjen

Den unika Active Gel-formulan gör att svettlukt, bakterier och hudavlagringar försvinner på ett skonsamt och effektivt sätt. Sveriges lägsta dosering, 0,25dl/tvätt vilket gör att 4 liter räcker till ca 160 tvättar!

Självklart kan du använda Sports Active Tvättgel som ett vanligt flytande tvättmedel till all typ av tvätt mellan 30-90 grader.

Sports Active Tvättgel fungerar även utmärkt till handtvätt av utrustning som inte får tvättas i maskin, t.ex. benskydd och kläder med inbyggda skydd. Medlet är lätt parfymerat och helt utan blekmedel vilket skonar färgerna.

Givetvis är det fritt från både Fosfater och Zeoliter.

Tvättmästarns Sports Active Tvättgel

Tvättmästarns Storsäljare

Tvättmästarns Storsäljare är våra färdiga paket-kombinationer som gör det ännu enklare att sälja fler paket till samma kund. Rabatterat för dig som kund men full förtjänst för Remsle UIF.

Storsäljarna har vi döpt till Dubbeln, Trippeln, Fyrlingen & Femlingen, där Fyrlingen är Storsäljarnas verkliga storsäljare!

Fyrlingen innehåller valfritt pulvertvättmedel (kulör, vit eller allergi), disktabletter, toapapper och hushållspapper (Fyrlingen räknas alltså som 4 paket, Trippeln som 3 paket osv)

Läs mer om Storsäljarna och alla övriga produkter i produktkatalogen här bredvid!

59.000 kronor har det blivit till klasserna i Edane skola, snyggt Värmland!

”Vi har sålt Tvättmästarn i båda våra äldsta söners klasser. Vi är verkligen jättenöjda, väldigt lättsålda produkter som ALLA håller hög kvalité… ja vem behöver inte toapapper och tvättmedel?

Malin Koppfeldt

Förälder och kontaktperson, Edane skola, Arvika

Vem kan jag sälja till?

  • Egna familjen så klart – Ni både tvättar, diskar och använder toa och hushållspapper!
  • Mamma & Pappas jobb – Ger alltid bra resultat när föräldrarna hjälper till! laughing
  • Mormor/Morfar & Farmor/Farfar – Skönt för dom att slippa släpa tunga förbrukningsvaror från butiken.
  • Närmsta grannarna – Brukar ju alltid vara snälla att stödköpa, men denna gång köper de något de verkligen behöver! smile
  • Knacka dörr i ett helt bostadsområde – Ta med dig en kompis och gå ett par timmar i ett bostadsområde. Ring på hos alla, fråga om de vill stötta er i Remsle UIF F08 genom att köpa Svensktillverkade & Svanenmärkta förbrukningsvaror, ja sånt de annars måste köpa på affären. Ni bär hem det till deras dörr i början av September, alla är vinnare!  smile