Vad händer sen?


Såhär tjänar ni ännu mer pengar till laget, klassen eller föreningen…

Förbrukningsvaror har ju en förmåga att ta slut och era kunder behöver ju fylla på efter ett tag… med Tvättmästarns unika system så har ni möjlighet att, om ni vill, fortsätta tjäna pengar som lag, klass eller förening pengar i 6 månader efter avslutad försäljning. Den passiva perioden som vi kallar den är helt frivillig, ni väljer givetvis helt själva om ni vill göra något av den. Det ger er en möjlighet att tjäna mycket mer pengar i utbyte mot lite extra arbete. Ni får alltså i så fall en löpande inkomst på alla era kunders efterbeställningar i 6 månader och det utan att ni behöver lägga ner massor av tid eller energi. Det enda ni behöver göra är att leverera och ta betalt. Med andra ord ett utmärkt sätt att tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen både på kort och lång sikt.

Bankeryds SK

Bankeryds SK P06 skapade snabbt en trogen kundkrets… 52.000kr har det blivit hittills.

Väljer ni att INTE sköta leveransen till kund så ombesörjs det av Tvättmästarn och överskottet går istället till Barncancerfonden.

Hur går den passiva perioden till?

Efterbeställningarna görs antingen till säljaren, kontaktperson eller direkt till Tvättmästarn. Oavsett vem som tar emot beställningarna så tillfaller givetvis förtjänsten ert lag, er klass eller er förening. Vi summerar beställningarna och kör ut dem enligt överenskommet leveransschema. Tvättmästarn samkör leveranserna på grund av miljöskäl. Efterbeställningar kan alltså ske på kundernas egna initiativ men även genom att kontaktpersonen skickar ut ett mail eller ett sms till samtliga kunder som gruppen sålt till. Givetvis får ni absolut bäst resultat om ni aktivt går ut och säljer igen.

Vad tjänar ni i den passiva perioden?

Under den passiva perioden har ni ordinarie förtjänst på 46 kronor per paket. Snittförsäljningen där ligger på HELA 10 paket per person* så detta blir ett riktigt välkommet tillskott till er lagkassa eller klasskassa. Lägg därtill de 17 paket per person i snitt från den aktiva perioden så förstår ni att detta är det enklaste sättet att tjäna mycket pengar till laget, klassen eller föreningen.

* Ju mer aktiv gruppen är med försäljningen under den passiva perioden desto bättre blir givetvis förtjänsten. Rekordet just nu ligger på 23,4 paket per säljare i den passiva perioden.

Skellefteå AIK

Skellefteå AIK U16 har dragit in 191.000kr på Tvättmästarn – Kunderna återkommer, produkterna är väldigt efterfrågade och uppskattade av de som köper.

Vill även ni tjäna pengar till klasskassen eller lagkassan?

Gör som många andra, sälj Tvättmästarn!